midian.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
POMPA GRUNDFOS MAGNA3 25-40 180 PN10

POMPA GRUNDFOS MAGNA3 25-40 180 PN10

Cod produs: 97924244

Marca: Grundfos

 

 

Pret cu TVA: 2082.50 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - POMPA GRUNDFOS MAGNA3 25-40 180 PN10

Email Telefon

POMPA GRUNDFOS MAGNA3 25-40 180 PN10

Daca doriti cea mai buna eficienta de pe piata, combinata cu inalta inteligenta si o gama cu adevarat completa, noi avem solutia. ACUM EXISTA MAGNA3 de la Grundfos.

Inovaţie fiabilă

MAGNA3 este o pompă de circulație bazată pe tehnologia MAGNA, testată și verificată în timp,  şi pe experienţa Grundfos în pompe electronice de top pentru aplicații industriale. Motorul cu magnet permanent, funcţia AUTOADAPT şi convertizorul de frecvenţă integrat fac încă parte  din pachetul MAGNA, dar am adăugat noi tehnologii, inovatoare. Rezultatul este o pompă  inteligentă, revoluţionară care dispune de fiabilitatea de neegalat a tehnologiei Grundfos.

MAGNA3 inseamna:

•    GAMA COMPLETA
perfecta pentru instalatii in cladiri comerciale si costuri scazute ale ciclului de viata
•    CEA MAI BUNA EFICIENTA DE PE PIATA
minimizarea costurilor energiei
•    INTELIGENTA AVANSATA
reducerea costurilor de investitii si castigarea unui control complet asupra instalatiei
•    FIABILITATE DOVEDITA
bazata pe 40 de ani de experienta si 1 milion de ore de testare
•    INSTALARE USOARA
economie de timp si efort
Construită pentru managementul clădirilor

Modulele opţionale CI M suportă toate standardele comune fieldbus, la care MAGNA3 este completarea
perfectă pentru orice sistem BMS.

Contor de energie termică

MAGNA3 dispune de un contor de energie termică încorporat ce poate monitoriza distribuţia energiei  termice a sistemului şi consumul pentru a evita facturile mari la energie cauzate de dezechilibre ale sistemului. Contorul de energie termică are o precizie între +/-1% şi +/-10%, în funcţie de punctul de  funcţionare, şi reduce costul de instalare în sistem al unui dispozitiv separat de măsurare a energiei.

Cerințe reduse pentru supape de echilibrare

Noua funcţie FL OWLIMIT şi modulul de control FL OWADAPT vă permite să stabiliţi o limită maximă de debit  pentru pompa dumneavoastră MAGNA3. Pompa monitorizează continuu debitul pentru a se asigura că debitul dorit nu este depăşit în condiţiile stabile. Acest lucru scade riscul de dezechilibru al sistemului,
reduce nevoia de supape de echilibrare şi îmbunătăţeşte eficienţa energetică globală a sistemului. Pentru a  se conforma limitărilor de debit ale sistemului, pompa va ajusta performanţele sale la un punct stabilit dat, ce reduce vizibil consumul de energie.

Comunicarea wireless între două pompe simple

MAGNA3 este dotată cu tehnologie wireless care îi permite să se conecteze la o altă pompă MAGNA3.
Utilizând wizard-ul încorporat, conexiunea la o pompă cuplată în paralel este rapidă şi uşor de realizat. Cele două pompe sunt astfel controlate împreună, în cascadă, alternativ sau prin modalitatea de back-up.

Eficienta pentru intreaga gama de pompe

Gamă completă înseamnă alegerea perfecta Gama extinsă MAGNA 3 cu înălţimea de pompare maximă de 18 m şi debite maxime de 70 m3/h are mai mult de 150 pompe simple şi duble din fontă sau din oţel inoxidabil. Înseamnă că este mult mai uşor să adaptezi  AGNA3 pentru orice punct de funcţionare şi să reduci atât costurile de cumpărare cât şi costurile energiei în acest proces.

MAGNA înseamnă tehnologie avansată

Grundfos continuă să stabilească ritmul pentru pompele de circulație şi este alegerea perfectă, dacă sunteţi în căutarea celor mai eficiente soluţii din punct de vedere energetic şi cea mai rapidă recuperare a investiţiilor.
Pentru a obține eficienţa energetică revoluţionară a pompei MAGNA3, am optimizat suplimentar pompele hidraulice, am încorporat senzorul nostru de presiune diferenţiată, brevetat Grundfos, iar pierderile sunt reduse și prin trecerea la un rotor compozit şi un stator compact. Rezultatul este o pompă de circulație de înaltă eficienţă şi compatibilă, cu o valoare EEI ce transformă cerinţele stricte ale EuP 2015 în reguli învechite.

Pompă de circulație multifuncţională

Ca şi predecesoarea sa, noua MAGNA3 este pompa ideală pentru încălzire şi răcire, precum şi pentru sistemele de circulaţie a apei calde menajere. Acesta este concepută pentru a face faţă lichidelor până la -10°C, adică este adecvată atât pentru aplicațiile industriale dificile cât şi pentru sisteme de pompe de căldură cu sursa subterană (GSHP). În plus, temperatura lichidului (de la -10°C la 110°C) acum este independentă de temperatura ambientală (de la 0°C la + 40°C). Deci indiferent dacă proiectul dumneavoastră necesită încălzire sau răcire - MAGNA3 este pompa potrivită.

Înlocuiți şi economisiţi bani

Ştiaţi că schimbarea sistemului de pompe vechi poate duce la economii de energie de până la 80% ?
Grundfos oferă mai multe soluții de salvare a energiei, în funcţie de starea sistemului dumneavoastră de pompe. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi reprezentantul Grundfos local.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Midian Comexim S.R.L., CIF: RO4072468, Reg.Com: J40/19299/1992