midian.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii

5 ANI GARANTIE BUDERUS


Condiții generale

 

 

Garanția pentru echipamentele termice marca Bosch este acordată pe baza unor condiții generale, care implică respectarea unor norme legale, atât de către beneficiarul final, cât și de producător și tehnicianul de service.

 

Boilerele electrice beneficiază de o garanție standard de 5 ani, centralele cu condensare de 3 ani, restul echipamentelor având 2 ani.

 

În cazul proiectelor rezidențiale, garanția standard pentru centralele cu condensare poate fi chiar de 5 ani. Întreabă partenerul comercial pentru mai multe informații!

 

Garanție extinsă

Bosch vă oferă posibilitatea de a vă prelungi perioada de garanție standard, cu încă 2 sau 4 ani, pentru centralele murale cu condensare. Prelungirea garanției se poate efectua oricând pe parcursul garanției standard, prin achiziționarea pachetului de extragaranție.

spacer
Website detinut de Midian Comexim S.R.L., CIF: RO4072468, Reg.Com: J40/19299/1992