midian.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
SC Midian Comexim SRL  este reprezentant si distribuitor a celui  mai important si longeviv producator de echipamente termice marca Buderus . Comercializam pe intreg teritoriul Romaniei o gama larga de centrale termice, echipamente centrale termice, panouri solare, boilere, pompe de caldura, automatizari , radiatoare, echipamente de aer conditionat ,tubulaturi centrale si accesorii instalatii de ventilatii , instalatii de frigotehnie.
Deasemenea, impreuna cu SC Midian Comexim SRL, beneficiati  de o lgama larga de servicii adiacente de calitate profesionala ; instalarii, montaj , reparatii centrale termice Buderus ; VTP (verificari tehnice periodice) centrale termice ISCIR ; verificari instalatii de gaze ; montaj si service sisteme de aer conditionat. 
spacer
Website detinut de Midian Comexim S.R.L., CIF: RO4072468, Reg.Com: J40/19299/1992